Hvem er vi?

Vi er et lite selskap med kort vei fra rådgiving og bestilling til levering.

Hos oss får kundene en kontaktperson som har kontroll i hele prosessen. Fra rådgiving og salg, til logistikk og helt frem til levering. De ansatte utfyller hverandre, slik at du som kunde skal være sikker på at IT behovet blir tilfredstilt på riktig måte.

Salgsteamet støtter seg til teknisk avdeling ved utforming av tilbud og oppsett av løsningsforslag for våre kunder. Som kunde av Connex Data er du sikret konkurransedyktige betingelser gjennom våre gode avtaler med de største IT produsentene og leverandørene i markedet.

Vår historie

2007 -
Connex Data stiftes. Fokuset er salg av hardware til bedriftsmarkedet. Omsetningen første driftsår endte på 4,3 mill NOK.
2009 -
Markedet etterspør tekniske tjenester i tillegg til salg av produkter. Planleggingsfasen for hvordan Connex Data skal løse dette behovet legges.
2010 -
Connex Data kjøper et lite konsulentselskap med 2 ansatte, som blir starten på konsulentavdelingen.
2011 -
Konsulentavdelingen blir ytterligere forsterket. I tillegg blir det ansatt salgspersonell for salg av webtjenester mot bedriftsmarkedet.
2013 -
Omsetningen nærmer seg 20 mill NOK. Selskapet har lykkes i strategien om å satse på webutvikling og konsulenttjenester.
2015-  Etterspørselen etter våre intranett og skreddersydde bedriftssystemer øker. Dette har utviklet seg til å bli et av våre store satsingsområder

 

 

 

 

                                                         

Jobbmuligheter

Vi er alltid interesserte i nye engasjerte medarbeidere.

For tiden søker vi etter forsterkninger på salg. Jobben vil bestå i salg av IT løsninger mot bedriftsmarkedet.

Kontakt Thomas Osholt for nærmere informasjon.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , 47454105